Формування стратегії розвитку суднобудування в Україні - Лисицький І. В.; Слободян С. О.; Харитонов Ю. М.; Lysytskyi Igor; Slobodyan Serhii; Kharytonov Yuriy (My University, 2023)
Завдання збільшення внеску суднобудівної промисловості України у приріст валового внутрішнього продукту потребує її докорінної трансформації. Розглянуті основні проблемні питання, що стримують розробку стратегії розвитку суднобудування в Україні. Визначені ключові напрямки та умови розвитку, які в подальшому стануть основою її стратегії.
Formation of strategy shipbuilding development in Ukraine
Лисицький, І. В. Формування стратегії розвитку суднобудування в Україні = Formation of strategy shipbuilding development in Ukraine / І. В. Лисицький, С. О. Слободян, Ю. М. Харитонов // Матеріали ХIV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 11–13.