Аналіз та шляхи покращення фінансових результатів підприємства (на прикладі ПрАТ "Акумуляторний завод "САДА") - Ігнатенко Світлана Іванівна (My University, 2024)
У роботі досліджені тенденції та визначені перспективи розвитку виробництва батарей і акумуляторів в Україні, окреслені шляхи зниження собівартості продукції та методи стимулювання збуту продукції підприємства. Крім того, автором визначено напрями зниження собівартості продукції є: підвищення технічного рівня виробництва; удосконалення організації виробництва і праці на підприємстві; зміна обсягу і структури продукції; скорочення витрат на сировину та матеріали. За кожним із представлених напрямків, виходячи з наявних ресурсів і конкретної ситуації на підприємстві, необхідно розробити перелік заходів, спрямованих на досягнення поставлених цілей. Важливим резервом зниження собівартості продукції підприємства є також розширення спеціалізації та кооперування.
Ігнатенко, С. І. Аналіз та шляхи покращення фінансових результатів підприємства (на прикладі ПрАТ "Акумуляторний завод "САДА") : магістерська робота ; спец. 076 "Підприємництво та торгівля" / С. І. Ігнатенко ; наук. кер. О. Е. Ломоносова. – Херсон : ХННІ НУК, 2024. – 90 с.
Keywords: підприємство; виробництво; собівартість продукції; збут; 076 "Підприємництво та торгівля"; enterprise; production; production cost; sales