Особливості розвитку фізичної сфери учнів з порушенням опорно-рухового апарату в закладах загальної середньої освіти - Лелека Віталій Миколайович; Зданевич Олександр (My University, 2024)
У тезах визначено основні групи дітей з порушенням опорно-рухового апарату. Порушення опорно-рухового апарату виникають внаслідок певного захворювання, що в свою чергу призводить до розладу рухових функцій (наприклад, дитячий церебральний параліч).
Особливості розвитку фізичної сфери учнів з порушенням опорно-рухового апарату в закладах загальної середньої освіти / В.М. Лелека, О. Зданевич // Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Подолання кризових ситуацій у науці та освіті. - 2024. - Т.17. - С. 95-97.
Keywords: Фізичний розвиток; Опорно-руховий апарат