Інформаційно захищена система моніторингу морської акваторії на базі безекіпажних підводних апаратів - Буруніна, Ж. Ю.; Войтасик, А. М.; Клочков, О. П.; Корицький, В. І.; Майданюк, П. В.; Сірівчук, А. С. (My University, 2018)
Навчальний посібник описує основні види робіт які виконуються за допомогою підводних апаратів, та методологію їх використання. Також описано методологію використання підводних апаратів у складі комплексу моніторингу підводної обстановки на захищеній акваторії. Призначено для студентів денної і заочної форм навчання спеціальності 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка", спеціалізація "Морська робототехніка".
Інформаційно захищена система моніторингу морської акваторії на базі безекіпажних підводних апаратів / Ж. Ю. Буруніна, А. М. Войтасик, О. П. Клочков, В. І. Корицький, П. В. Майданюк, А. С. Сірівчук ; під заг. ред. В. С. Блінцова. – Миколаїв : НУК, 2018. – 40 с.