Вплив засобів масової інформації на розвиток особистості підлітка - Вайпан Микола Ігорович (My University, 2026)
У кваліфікаційній роботі представлено теоретичні основи та емпіричне дослідження впливу засобів масової комунікації на розвиток особистості підлітка. Проведено аналіз сучасних підходів до вивчення даної проблематики з використанням надійних психодіагностичних методик та методів математичної статистики для підтвердження достовірності отриманих результатів.
The influence of the media on the development of the adolescent personality двигуна
Keywords: підлітковий вік; засоби масової комунікації; вікові особливості; цифрові медіа; самоідентичність; психологічний розвиток молоді; 053 '' Психологія''; adolescence; mass media; age-related characteristics; digital media; self-identity; psychological development of young people