Нейронна мережа - Кутковецький, Валентин Якович; Турти, Марина Валентинівна (My University, 2017)
Корисна модель належить до штучних нейронних мереж (НМ), призначених для асоціативного розпізнавання образів. Асоціативне розпізнавання образів застосовується в нейрокібернетиці і може бути використане в нейрокомп'ютерах та в штучних нейронних мережах при розв'язанні задач логічної обробки даних.
Пат. 115589 Україна. Нейронна мережа / В. Я. Кутковецький, М. В. Турти (Україна). – Заявл. 20.09.2016 ; опубл. 25.04.2017, Бюл. № 8.