Дослідження технологій та розробка інформаційної системи для складського господарства пивзаводу - Залітко Антон; Zalitko Anton (My University, 2023)
Магістерська робота «Дослідження технологій та розробка інформаційної системи для складського господарства пивзаводу» за спеціальністю 122 – комп’ютерні науки. Робота присвячена вирішенню питання розробки та впровадження інформаційної системи для управління складським господарством пивзаводу. Метою роботи є дослідження технологій та розробка інформаційної системи для управління процесами складського господарства пивзаводу, впровадження якої спрямовано на систематизацію обліку продукції, ресурсів та скорочення часу на обробку інформації. Наукова новизна роботи полягає в наступному: • вдосконалено підхід до управління процесом обробки і систематизації даних про продукцію, сировину, споживачів, документацію, що на відміну від існуючих дозволяє підвищити ефективніть виконання розв’язання логістичних задач; • вперше для складскього господарства пивзаводу запропоновано теоретично-практичне підгрунтя кординації цілей з розширенням можливостей та виходом на міжнародний ринок в умовах воєнного стану. Наукове значення роботи полягає в отриманні результатів, які будуть спрямовані на вирішення проблем інформаційного забезпечення при управлінні складським господарством на харчовому підприємстві в умовах воєнного стану. Практичне значення роботи полягає в розробці заходів з інформаціної підтримки підприємства харчової промисловості в умовах наслідків часткової руйнації та дефіциту прісної води у місті Миколаєві. Методи дослідження: методи системного аналізу; принципи процедурного програмування, класичні технології проєктування баз даних. Апробація роботи: результати були представлені на міжнародній науково-технічній конференції. Робота написана на ___сторінках машинописного тексту, містить ___ рисунків, __ таблиць, __ додатки і список використаних джерел з __ найменувань.
Research of technologies and development of an information system for warehouse management of the brewery
Залітко, А. С. Дослідження технологій та розробка інформаційної системи для складського господарства пивзаводу = Research of technologies and development of an information system for warehouse management of the brewery : магістерська робота ; спец. 122 ''Комп’ютерні науки'' / А. С. Залітко ; наук. кер. Ю. О. Казимиренко. – Миколаїв : НУК, 2023. – 130 с.
Keywords: складське господарство; пивзавод; інформаційна система; система управління складом; база даних; 122 ''Комп’ютерні науки''; warehousing; brewery; information system; warehouse management system; database