Бадмінтон, як засіб розвитку та соціальної інтеграції для дітей з розладами аутистичного спектру - Колоскова Ірина (My University, 2026)
Фізична активність має безліч корисних властивостей для здоров’я. Регулярні заняття покращують координацію, силу та гнучкість, зменшують рівень стресу та тривоги. Для дітей з аутизмом це може бути особливо важливим. Займаючись та досягаючи нових успіхів, такі діти стають більш впевненими в собі, знаходять свій баланс та починають краще взаємодіяти з суспільством. Бадмінтон – це доступний спорт, який за будь якого рівня гри, викликає емоції, змушує координувати рухи, тренує серцево-судинну систему.
Колоскова, І. Бадмінтон, як засіб розвитку та соціальної інтеграції для дітей з розладами аутистичного спектру / І. Колоскова // 3rd Intern. Scientific and Practical Conf. "Progressive Approaches in Science and Engineering". – Copenhagen : International Scientific Unity, 2026. – Р. 408–411.
Keywords: фізична активність; аутизм; бадмінтон; physical activity; autism; badminton