Інтелектуальне керування засобами морської робототехніки - Блінцов Володимир Степанович; Грудініна Ганна Сергіївна (My University, 2021)
Вміщено матеріал, необхідний для вивчення студентами теорії автоматичного керування. Подано приклад розв’язання поставлених задач за розробленою методикою з використанням інструменту для синтезу й аналізу нейронних мереж – Neural Network Toolbox та інструменту для побудови й аналізу нечітких множин – Fuzzy Logic Toolbox. Отримано графіки перехідних процесів, за якими можна робити висновки про якість регулювання. Призначено для студентів за напрямом підготовки 14 «Електрична інженерія».
Блінцов, В. С. Інтелектуальне керування засобами морської робототехніки : метод. вказівки до виконання лабораторних робіт / В. С. Блінцов, Г. С. Грудініна. – Миколаїв : НУК, 2021. – 44 с.