Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Спеціальні питання інженерії композиційних та порошкових матеріалів, покриттів» - Дубовий Олександр Миколайович; Казимиренко Юлія Олексіївна; Лебедєва Наталія Юріївна; Бобров Максим Миколайович (My University, 2022)
Подано загальні вимоги, теоретичні передумови і рекомендації щодо виконання практичних робіт з дисципліни «Спеціальні питання інженерії композиційних та порошкових матеріалів, покриттів». Призначено для студентів денної форми навчання за спеціальністю 132 «Матеріалознавство», галузь знань 13 «Механічна інженерія».
Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Спеціальні питання інженерії композиційних та порошкових матеріалів, покриттів» / О. М. Дубовий, Ю. О. Казимиренко, Н. Ю. Лебедєва, М. М. Бобров. – Миколаїв : НУК, 2022. – 72 с.