Організація PR-кампанії у волонтерській діяльності (на прикладі Миколаївського офісу безпечного осередку «Затишно space») - Плахтіна О. І.; Plakhtina O. I. (НУК, 2024)
У кваліфікаційній роботі досліджено процес організації та реалізації PR-кампанії у сфері волонтерської діяльності на прикладі Миколаївського офісу безпечного простору «Затишно space». Основна увага приділена вивченню комунікаційних стратегій, спрямованих на підвищення поінформованості населення про волонтерські ініціативи, формування позитивного іміджу організації та залучення нових учасників до соціально важливих проєктів. У першому розділі розкрито специфіку PR-просування у волонтерських ініціативах, класифіковано типи PR-кампаній та визначено їх цілі у контексті некомерційної комунікації. Другий розділ присвячено аналізу особливостей просування освітніх волонтерських проєктів на прикладі діяльності мережі «Затишно space», зокрема, застосуванню маркетингових інструментів і PR-технологій для формування позитивного іміджу. У третьому розділі представлено етапи підготовки та реалізації освітньої PR-кампанії, описано ключові елементи стратегії та проведено оцінювання її ефективності. Результати дослідження можуть бути використані у практичній діяльності громадських і неурядових організацій, що реалізують соціальні та освітні ініціативи.
Organisation of PR-campaign in volunteering (on the example of Mykolaiv office of safe centre «Zatyshno space»)
Плахтіна, О. І. Організація PR-кампанії у волонтерській діяльності (на прикладі Миколаївського офісу безпечного осередку «Затишно space») = Organisation of PR-campaign in volunteering (on the example of Mykolaiv office of safe centre «Zatyshno space») : бакалаврська робота ; спец. 061 ''Журналістика'' / О. І. Плахтіна ; наук. кер. О. С. Спаній. – Миколаїв : НУК, 2024. – 51 с.
Keywords: PR-кампанія; волонтерська діяльність; безпечний простір; соціальні комунікації; імідж організації; 061 ''Журналістика''; PR campaign; volunteering; safe space; social communications; organisational image