Вплив зовнішніх умов на робочі параметри суднового малообертового двигуна - Шостак В. П.; Личко Б. М.; Манзюк А. Ю.; Volodymyr P. Shostak; Bohdan M. Lychko; Anton U. Manziuk (My University, 2019)
Наводяться залежності основних робочих параметрів малообертового ультрадовгоходового двигуна компанії MAN Energy solutions.
Influence of external conditions on operating parameters marine two-stroke engine
Шостак, В. П. Вплив зовнішніх умов на робочі параметри суднового малообертового двигуна / В. П. Шостак, Б. М. Личко, А. Ю. Манзюк // Матеріали міжнар. наук.-техн. конф. «Cуднова енергетика: стан та проблеми». – Миколаїв : Вид. Торубара В. В., 2019. – С. 157–159.
Keywords: малообертовий двигун; температура відхідних газів; стиснене повітря; коефіцієнт надлишку повітря; low-speed engine; exhaust gas temperature; compressed air; coefficient of excess air