Інформаційне забезпечення розвитку національної інноваційної системи - Руснак А. В.; Огорь Г. М.; Rusnak A. V.; Ohor Н. М. (My University, 2022)
У статті обґрунтовано сутність інформаційного забезпечення національної інноваційної системи. Охарактеризовано основні види інформації як інформаційної складової національної інноваційної системи. Визначено формальні джерела інформації про інноваційну діяльність та основні вимоги до інформаційної компоненти національної інноваційної системи. Обґрунтовано основні напрями інформаційного забезпечення розвитку національної інноваційної системи.
Information support for the development of the national innovation system
Руснак, А. В. Інформаційне забезпечення розвитку національної інноваційної системи = Information support for the development of the national innovation system / А. В. Руснак, Г. М. Огорь // Вісн. БУМІБ. – Запоріжжя : ТОВ "Успіх принт", 2022. – № 2 (52). – С. 96–102.