Сучасні газотурбінні агрегати - Романовський Г. Ф.; Сербін С. І.; Патлайчук В. М. (My University, 2008)
Наведено відомості про головні конструктивні типи і характеристики газотурбінних агрегатів енергетичного, привідного та суднового призначення, розроблюваних і виготовлюваних у даний час підприємствами Західної Європи, Америки та Азії. Проаналізовано сучасний стан газотурбобудування в цих країнах. Розглянуто загальну будову різноманітних типів як самих агрегатів, так і енергетичних установок, створюваних на їхній основі. Для студентів технічних університетів, які навчаються за напрямами "Енергомашинобудування", "Теплоенергетика" і "Суднобудування та океанотехніка". Книга може бути корисною для інженерно-технічних працівників, які займаються проектуванням, створенням та експлуатацією газотурбінних агрегатів.
Романовський, Г. Ф. Сучасні газотурбінні агрегати. У 2 т. Т. 2. Агрегати виробництва країн Західної Європи, Америки та Азії / Г. Ф. Романовський, С. І. Сербін, В. М. Патлайчук : навч. посібник для студ. ВНЗ. – Миколаїв : НУК, 2008. – 420 с.