Постановка обліку на вітчизняних малих і середніх підприємствах: організаційно-управлінський аспект - Гавриленко, Н. В.; Грищенко, О. В.; Gavrilenko, N. V.; Gryshchenko, O. V. (My University, 2017)
При аналізі досвіду організації управлінського обліку на малих і середніх підприємствах в Україні переважна увага приділяється програмам, спрямованим на впровадження інформаційних систем, і організаційно-управлінський аспект випадає з розгляду. В статті проаналізовані найбільш поширені проблеми, які випливають із існуючої організаційної структури компанії і обумовлені людським фактором
Гавриленко, Н. В. Постановка обліку на вітчизняних малих і середніх підприємствах: організаційно-управлінський аспект = Introduction of accounting at small and medium enterprises in Ukrainian: organizational and managerial aspects / Н. В. Гавриленко, О. В. Грищенко // Development strategy of science and education : Collection of scientific articles. – Fidelite editions : Namur, Belgique, 2017. – P. 179–182.
Keywords: постановка обліку; малі і середні підприємства; організаційна структура; облікова політика; управління витратами; introduction of accounting; small and medium enterprises; organizational structure; accounting policy; managing costs