Розрахунок головного суднового двигуна типу 5ДКРН 60/279 (MAN B&W 5G60ME-C10.5) - Ткаченко Володимир Олександрович (My University, 2025)
В кваліфікаційній роботі наведені результати розрахунку головного суднового двигуна 5ДКРН 60/279 (MAN B&W 5G60ME-C10.5) потужністю 14200 кВт та 103 хв-1. В роботі виконані розрахунки робочого циклу двигуна, динамічних навантажень, а також турбокомпресорного агрегата. Запропоновані заходи щодо забезпечення охорони праці. Кваліфікаційна робота виконана українською мовою на 46 сторінках розрахунково-пояснювальної записки. Використано 8 джерел. Графічна частина представлена на 3 кресленнях формату А1.
Ткаченко, В. О. Розрахунок головного суднового двигуна типу 5ДКРН 60/279 (MAN B&W 5G60ME-C10.5) : бакалаврська робота ; спец. 142 "Енергетичне машинобудування" / В. О. Ткаченко ; наук. кер. В. С. Наливайко. – Миколаїв : НУК, 2025. – 45 с.
Keywords: головний двигун; станина; сопловий апарат; турбінне колесо; 142 "Енергетичне машинобудування"; main engine; bedplate; nozzle ring; turbine wheel