Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Економічна інформатика" - Трушлякова, А. Б. (My University, 2017)
Розглянуті основні засоби створення, редагування і форматування електронних документів, включаючи обробку текстової інформації, створення і форматування таблиць, діаграм, математичних формул та різних графічних об'єктів. Призначено для студентів денної і заочної форм навчання спеціальності "Менеджмент" при підготовці до лабораторних занять та закріпленні лекційного матеріалу з дисципліни "Економічна інформатика".
Трушлякова, А. Б. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Економічна інформатика" / А. Б. Трушлякова. – Миколаїв : НУК, 2017. – 116 с. + електрон. копія.
Keywords: економічна інформатика