Проєкт будівництва лінії з виробництва соєвого борошна в межах агропромислового комплексу - Петров, Олексій; Petrov, Oleksii (My University, 2020)
Магістерську роботу присвячено обґрунтуванню проєкту розвитку будівництва лінії з виробництва соєвого борошна. В роботі досліджені особливости інвестиційної діяльності в агропромисловому секторі України; проаналізовані тенденції розвитку підприємств з вирощування зернових, бобових культур і насіння олійних культур; вивчені методи оцінки економічної ефективності проєктів в агропромисловому секторі; охарактеризована діяльність підприємства – об’єкта дослідження, надана оцінка рівня поточної економічної безпеки та проаналізовані показники прибутку та рентабельності; визначені вартість проєкту, очікувані результати інвестицій та вплив на бізнес.
Project for construction of a soybean flour production line within the agro-industrial complex
Петров, О. В. Проєкт будівництва лінії з виробництва соєвого борошна в межах агропромислового комплексу = Project for construction of a soybean flour production line within the agro-industrial complex : робота на здобуття рівня магістра ; спец. 073 "Менеджмент" / О. В. Петров; наук. Кер. О. А. Іщенко. – Миколаїв : НУК, 2020. – 86 с.
Keywords: інвестиційна діяльність; агропромисловий сектор; економічна ефективність; економічна безпека; прибуток; рентабельність; спеціальність : 073 "Менеджмент"; investment activity; agro-industrial sector; economic efficiency; economic security; profit; profitability