Екологічні показники використання місцевих палив в автономних котельнях для теплопостачання об'єктів ЖКГ - Маринець, О. М.; Мотигіна, В. С. (My University, 2013)
Метою роботи є оцінка екологічних наслідків використання місцевих палив (деревини і кам'яного вугілля) у системі автономного теплопостачання об'єктів ЖКГ.
Маринець, О. М. Екологічні показники використання місцевих палив в автономних котельнях для теплопостачання об'єктів ЖКГ / О. М. Маринець, В. С. Мотигіна // Матеріали VIII Міжнар. наук.-техн. конф. "Проблеми екології та енергозбереження в суднобудуванні". – Миколаїв : НУК, 2013.
Keywords: автономні котельні; теплопостачання; викиди шкідливих речовин; забруднюючі речовини; паливні ресурси; комунальна енергетика