Peculiarities of business development in conditions of digital transformation Peculiarities of business development in conditions of digital transformation - Hryshуna N. V.; Horovy A. I.; Suslov V. S. (Полтава : ПДАУ, 2023)
Швидкість інноваційного розвитку надзвичайно висока, тому технології, які ще кілька років тому могли стати проривом для компанії, сьогодні вже не можуть гарантувати її успіх в умовах жорсткої конкуренції в інноваційному середовищі.Варто зазначити, що інформаційні технології для бізнесу сприяють досягненню поточних цілей, зокрема: підвищенню ефективності управління та обґрунтованості прийнятих рішень; скорочення часу обробки інформації та своєчасна та якісна діагностика господарської діяльності; забезпечення своєчасного прийняття та узгодження управлінських рішень на різних рівнях в умовах сучасного нестабільного ринкового середовища; підвищення продуктивності праці.
Hryshуna, N. V. Peculiarities of business development in conditions of digital transformation Peculiarities of business development in conditions of digital transformation / N. V. Hryshуna, A. I. Horovy, V. S. Suslov// Матеріали VІІІ всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. "Управління ресурсним забезпеченням господарської діяльності підприємств реального сектору економіки". – Полтава : ПДАУ, 2023. – С. 17–19.