Психолого-педагогічні проблеми особистості - Вінник, Д. Г.; Трибулькевич, К. Г. (My University, 2018)
Розглянуто основні психолого-педагогічні проблеми в процесі становлення особистості. Здійснено аналіз психолого-педагогічної літератури з проблеми особистісного становлення для подальшого застосування особистісно орієнтовних технологій у формуванні громадянської спрямованості особистості.
Вінник, Д. Г. Психолого-педагогічні проблеми особистості / Д. Г. Вінник, К. Г. Трибулькевич // Матеріали Всеукр. студент. наук.-практ. конф. "Проблеми соціально-гуманітарних наук", 7 груд. 2017 р. – Одеса : Купрієнко СВ, 2018. – С. 116–119.
Keywords: психолого-педагогічні технології; особистісне становлення; виховання особистості