Ідеологія рашизму - Куприяненко Антоніна Олегівна; Матвієнко Людмила Володимирівна; Kupryianenko A. O.; Matvienko L. V. (My University, 2023)
У статті проаналізовано процес зародження, сутність, відмінність характерних рис ідеології рашизму, русизму, комунізму.
The ideology of racism
Куприяненко, А. О. Ідеологія рашизму = The ideology of racism / А. О. Куприяненко, Л. В. Матвієнко // Матеріали VІІ Всеукр. студ. наук.-практ. конф. "Актуальні проблеми соціально-гуманітарних наук: перспективи та виклики". – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 263–266.