Вимірювальний підсилювач для електроакустичних досліджень - Кабак, С. А. (My University, 2013)
Метою даної роботи є розробка вимірювального підсилювача для вказаного лабораторного комплексу.
Кабак, С. А. Вимірювальний підсилювач для електроакустичних досліджень / С. А. Кабак // Матеріали ІІI Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю "Сучасні проблеми інформаційної безпеки на транспорті". – Миколаїв : НУК, 2013.
Keywords: вимірювальний підсилювач; електроакустичні дослідження; захист акустичної інформації; електроакустичні перетворювачі; звукоізоляційні властивості