Розробка джерела стабілізованого струму з мікропроцесорним керуванням - Москва Владислав Вікторович; Moskva Vladyslav (My University, 2025)
У магістерській кваліфікаційній роботі представлено розробку джерела стабілізованого струму з мікропроцесорним керуванням. Проведено аналіз принципів побудови сучасних джерел струму та обґрунтовано вибір елементної бази. Розроблено структурну, принципову, друковану та монтажну схеми пристрою, а також алгоритми роботи і відповідне програмне забезпечення. Виконано моделювання функціонування схеми. Розроблений пристрій характеризується зменшеними масо-габаритними показниками та зниженими витратами за рахунок використання сучасних компонентів. Реалізовано можливість дистанційного керування джерелом струму за допомогою комп’ютера, що забезпечує виконання програмованих режимів роботи у дослідженнях. У роботі також запропоновано комплекс заходів з охорони праці, пов’язаних з експлуатацією розробленого пристрою.
Development of a stabilized current source with microprocessor control
Москва, В. В. Розробка джерела стабілізованого струму з мікропроцесорним керуванням = Development of a stabilized current source with microprocessor control : магістерська робота ; спец. 171 ''Електроніка'' / В. В. Москва ; наук. кер. О. О. Ушкаренко. – Миколаїв : НУК, 2025. – 77 с.
Keywords: джерело стабілізованого струму; мікропроцесорне керування; моделювання; електронні схеми; дистанційне керування; 171 ''Електроніка''; stabilized current source; microprocessor control; simulation; electronic circuits; remote control