Особливості технології виготовлення деталей механізму руху роторно-поршневого двигуна - Митрофанов О. С.; Mitrofanov O. S. (My University, 2023)
Проаналізовано конструкцію, умови роботи та навантаження, що діють на основні деталі механізму руху роторно-поршневого двигуна із шарнірно-кулачковим еханізмом. Розглянуто особливості підбору необхідних матеріалів, заготовки та технології виготовлення деталей механізму руху (ланок шарнірного чотирикутника й регулюючого кулачка).
Features of the technology of manufacturing parts of the movement mechanism of a rotor-piston engine
Митрофанов, О. С. Особливості технології виготовлення деталей механізму руху роторно-поршневого двигуна = Features of the technology of manufacturing parts of the movement mechanism of a rotor-piston engine / О. С. Митрофанов // Матеріали ХIV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 176–179.