Архаїчна культура праслов'ян та східнослов'янських племен - Андрєєва, Наталія Борисівна (My University, 2004)
На підставі аналізу культурно-історичного процесу прадавніх часів дається оцінка першоджерел української культури. Призначено для студентів усіх спеціальностей, що вивчають дисципліну "Культурологія", а також "Історія України" та "Філософія" ("Релігієзнавство").
Андрєєва, Н. Б. Архаїчна культура праслов'ян та східнослов'янських племен : метод. вказівки. Ч. 1. Вірування та міфологія / Н. Б. Андрєєва. - Миколаїв : НУК, 2004. - 36 с. + ел. копія.
Keywords: архаїчна культура; праслов′яни; східно- слов′янські племена; вірування; міфологія