Оцінка інвестиційної привабливості підприємства та засоби впливу на її підвищення (на прикладі ТОВ ''Миколаївський завод залізобетонних виробів'') - Григор’єв В. К.; Grigoriev V. K. (My University, 2025)
Григор’єв В. К. «Оцінка інвестиційної привабливості підприємства та засоби впливу на її підвищення (на прикладі ТОВ «Миколаївський завод залізобетонних виробів»)» – кваліфікаційна робота на здобуття другого ступеня вищої освіти «магістр». – Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова, м. Миколаїв, 2025. Метою кваліфікаційної роботи є розробка науково обґрунтованих, практично реалізовних механізмів фінансового оздоровлення, спрямованих на відновлення платоспроможності, фінансової стійкості та інвестиційної привабливості підприємства. У кваліфікаційній роботі досліджено рівень інвестиційної привабливості підприємства шляхом застосування фінансових, інтегральних та рейтингових підходів, а також проведено порівняльний аналіз його конкурентної позиції на ринку будівельних матеріалів України. Сформульовано фазову стратегію розвитку підприємства, яка включає реструктуризацію боргів, оптимізацію дебіторської заборгованості, залучення державної підтримки та інтеграцію в програми відбудови. Обґрунтовано економічну ефективність запропонованих заходів, що полягає не лише у відновленні фінансової рівноваги, а й у перетворенні підприємства на стратегічно цінний актив регіону.
Assessment of the investment attractiveness of an enterprise and tools for its improvement (case study of LLC ''Mykolaiv Factory of Reinforced Concrete Products'')
Григор’єв, В. К. Оцінка інвестиційної привабливості підприємства та засоби впливу на її підвищення (на прикладі ТОВ ''Миколаївський завод залізобетонних виробів'') = Assessment of the investment attractiveness of an enterprise and tools for its improvement (case study of LLC ''Mykolaiv Factory of Reinforced Concrete Products'') : магістерська робота ; спец. 076 ''Підприємництво та торгівля'' / В. К. Григор’єв ; наук. кер. В. Г. Рогов. – Миколаїв : НУК, 2025. – 64 с.
Keywords: інвестиційна привабливість; економічна ефективність; конкурентоспроможність; розвиток; 076 ''Підприємництво та торгівля''; investment attractiveness; economic efficiency; competitiveness; development