Проблема соціальних відхилень у студентському середовищі - Коротченко, Д. І.; Федоренко, М. О. (My University, 2019)
У статті розглянуто проблему соціальних відхилень у студентському середовищі; визначено категорії соціальних відхилень, ознаки девіантної поведінки, її форми і наслідки.
Коротченко, Д. І. Проблема соціальних відхилень у студентському середовищі / Д. І Коротченко, М. О. Федоренко // Матеріали Всеукр. студент. наук.-практ. конф. "Проблеми соціально-гуманітарних наук", 7 груд. 2018 р. – Запоріжжя : АА Тандем, 2019. – С. 50–52.
Keywords: девіація; студенти; відхилення; поведінка; соціалізація; дослідження