Формування у студентської молоді стійкої позиції щодо важливості фізичної культури - Молотильнікова В.С.; Донських І.С. (Current challenges, trends and transformations, 2022)
Останнім часом особливо гостро постає проблема погіршення здоров’я у студентської молоді. Одним з важливих чинників цієї проблеми є недооцінення ролі фізичної культури у житті студентів. Збереження фізичного й психічного здоров’я молодого покоління – одне з найважливіших завдань нашого суспільства, оскільки у сьогоденні існує багато чинників, що шкодять молоді. Зокрема, до таких негативних факторів можна віднести неправильне харчування, вживання алкоголю, сигарет й наркотиків, малорухливий і сидячий спосіб життя, відсутність відпочинку від телефону чи комп’ютеру тощо. Саме тому проблема формування у студентської молоді стійкої позиції щодо важливості фізичної культури є дуже актуальною у сучасному світі.
Формування у студентської молоді стійкої позиції щодо важливості фізичної культури / В.С.Молотильнікова, І.С. Донських // “Current challenges, trends and transformations” (December 13 - 16, 2022) Boston, USA. International Science Group. 2022. Рр 430-433
Keywords: фізична культура; мотивація