Особливості регулювання бухгалтерського обліку в Польщі - Бурунсуз К. С.; Burunsuz Kateryna (My University, 2021)
Процес гармонізації регулювання бухгалтерського обліку відповідно до кращої світової практики в Україні відбувається в контексті євроінтеграційних перетворень. Охарактеризовано основні складові нормативного забезпечення бухгалтерського обліку в Польщі. Розглянуто форми фінансової звітності, що вимагаються для складання в Польщі.
Features of accounting regulation in Poland
Бурунсуз, К. С. Особливості регулювання бухгалтерського обліку в Польщі = Features of accounting regulation in Poland / К. С. Бурунсуз // Матеріали XII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2021. – С. 483–485.