Теоретична механіка: Методичні вказівки для підготовки та виконання практичних робіт. Модуль "Кінематика" - Лисих, А. Ю. (My University, 2016)
Методичні вказівки для практичних занять містять теоретичний матеріал, методику та приклади розв’язання задач з другого розділу теоретичної механіки: "Кінематика" у межах навчальної програми вищих технічних навчальних закладів. Методичні вказівки призначені для студентів, які навчаються за напрямами 6.050503 "Машинобудування", 6.050502 "Інженерна механіка" та 6.050601 "Теплоенергетика" денної і заочної форм навчання.
Лисих, А. Ю. Теоретична механіка: метод. вказівки для підготовки та виконання практичних робіт. Модуль "Кінематика" / А. Ю. Лисих. – Первомайськ : Вид-во НУК, 2016. – 80 с.
Keywords: кінематичні характеристики; простий та складний рух; матеріальний об'єкт