Моделі, методи та інформаційні технології керування службою надзвичайних ситуацій регіонального рівня - Гучек, П. Й.; Guchek, P. I. (My University, 2016)
Дисертаційна робота присвячена створенню науково-теоретичного базису керування службою надзвичайних ситуацій за допомогою нових математичних моделей та методів, що реалізуються в якості інформаційних технологій підтримки прийняття рішень в надзвичайних ситуаціях. Запропонована концепція створення і застосування інформаційних технологій для удосконалення процесу підготовки прийняття рішень щодо керування оперативними підрозділами та спеціальними службами.
Models, methods and information technology service management of emergency situations regional level
Гучек, П. Й. Моделі, методи та інформаційні технології керування службою надзвичайних ситуацій регіонального рівня : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.13.06 / П. Й. Гучек ; наук. консультант В. Є. Ходаков ; МОН України ; Херсон. нац. техн. ун-т. – Херсон, 2016. – 56 с.
Keywords: надзвичайна ситуація; метод скінченних елементів; функції форми; концентрація небезпечних речовин; інформаційні технології; системи підтримки прийняття рішень; моніторинг; геоінформаційна система; emergency situation; finite element method; function form; concentration of hazardous substances; information technologies; decision support system; monitoring; geoinformation system