Аналіз енергоефективності житлового дому котеджного типу загальною площею 200 м2 та розробка енергоефективних заходів - Стрельцов Кирило Олександрович (My University, 2025)
Стрельцов Кирило Олександрович, група 4248. Кваліфікаційну бакалаврську роботу виконано за темою: «Аналіз енергоефективності житлового дому котеджного типу загальною площею 200 м2 та розробка енергоефективних заходів». Пояснювальна записка до кваліфікаційної бакалаврської роботи складається з наступних складових частин: вступу, п’яти розділів, висновків, списку літератури. Вся інформація, що викладена у пояснювальній записці, надрукована на сторінках машинописного тексту, який включає 29 таблиць, 11 рисунків та список літератури з 29 найменувань. Графічну частину подано у вигляді презентації на 8 сторінках. В роботі проведено дослідження з метою підвищення ефективності енергоспоживання в житловому будинку котеджного типу шляхом проведення енергетичного обстеження будівлі та впровадження енергозберігаючих технологій. Проаналізовано інформацію щодо поточного стану будівлі та фактичних витрат енергоносіїв при експлуатації будівлі за останні 3 роки, досліджено основні характеристики елементів огороджувальних конструкцій будівлі, проаналізовані дані щодо основних енергозберігаючих заходів (заміна старих вікон та дверей, встановлення енергозберігаючих екранів між приладами опалення та стіною, теплоізоляція будівлі), проведено експериментальні дослідження щодо виявлення фактичних тепловитрат, розроблено рекомендації щодо підвищення енергетичної ефективності експлуатації будівлі.
Energy Efficiency Analysis of a Cottage-Type Residential Building with a Total Area of 200 m² and Development of Energy-Efficient Measures
Стрельцов, К. О. Аналіз енергоефективності житлового дому котеджного типу загальною площею 200 м2 та розробка енергоефективних заходів = Energy Efficiency Analysis of a Cottage-Type Residential Building with a Total Area of 200 m² and Development of Energy-Efficient Measures : бакалаврська робота ; спец. 144 "Теплоенергетика" / К. О. Стрельцов ; наук. кер. Д. В. Коновалов. – Херсон : ХННІ НУК, 2025. – 61 с.
Keywords: енергозбереження; приведений опір теплопередачі; енергоефективність; енергозберігаючий проєкт; 144 "Теплоенергетика"; energy saving; equivalent thermal resistance; energy efficiency; energy-saving project