Розробка алгоритмів струмового захисту електромереж постійного струму - Михаліченко П. Є.; Субботкіна О. П.; Буренко О. В.; Mykhalichenko Pavlo; Subbotkina Elena; Burenko Alexey (My University, 2021)
Запропоновані алгоритми максимольного струмового і іімпульсного струмового захисту, призначені для реалізації мікропроцессорних систем захисту електромереж постійного струму. Для реалізації імпульсного захисту запропоновано використання так званої оптимальної захисної характеристики.
Development of algorithms for current protection of dc power grids
Михаліченко, П. Є. Розробка алгоритмів струмового захисту електромереж постійного струму = Development of algorithms for current protection of dc power grids / П. Є. Михаліченко, О. П. Субботкіна, О. В. Буренко // Матеріали XII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2021. – С. 394–396.