Перспективи зростання торгово-економічного співробітництва китайської народної республіки та україни в контексті реалізації ініціативи "Один пояс – Один шлях" - Лі, Інін; Захарін, С. В.; Волосюк, М. В.; Li, Yingying; Zakharin, S.; Volosiuk, M. (My University, 2018)
Проаналізовано сучасний стан торгово-економічного співробітництва між Україною та КНР. Узагальнено умови реалізації ініціативи "Один пояс – Один шлях". Подано оцінку перспектив розширення китайсько-українського торгово-економічного співробітництва. Внесено пропозиції щодо перспектив зростання торгово-економічного співробітництва КНР та України.
Лі, Інін. Перспективи зростання торгово-економічного співробітництва Китайської Народної Республіки та України в контексті реалізації ініціативи "Один пояс – Один шлях" = Prospects for the growth of trade and economic cooperation between China and Ukraine in the context of "One belt – One way" / Лі Інін, C. В. Захарін, М. В. Волосюк // Економіка та держава. – 2018. – № 5. – C. 14–16.
Keywords: торгово-економічне співробітництво; експорт; імпорт; ініціатива "Один пояс – Один шлях"; Китай; Україна; trade and economic cooperation; export; import; initiative "One Belt – One Way"; China; Ukraine