Інноваційні підходи щодо залучення школярів до рухової діяльності - Сокол О. В.; Кулин І. М. (My University, 2026)
Інноваційний підхід у системі фізичного виховання учнів початкової школи, яка має великі можливості для розв’язання завдань здоров’я збереження, розвитку творчої особистості, самореалізації, самовдосконалення, формування інтересу до фізичної культури та спорту, активної рухової діяльності.
Innovative approaches to engagement of school students in activity
Сокол, О. В. Інноваційні підходи щодо залучення школярів до рухової діяльності = Innovative approaches to engagement of school students in activity / О. В. Сокол, І. М. Кулин // 4th Intern. Scientific and Practical Conf. "Global Trends in Science, Technology and Economy". – Graz : International Scientific Unity, 2026. – P. 343–348.
Keywords: інноваційний підхід; Нова Українська Школа; фізична культура; innovative approach; New Ukrainian School; physical culture