Інформаційна підтримка бізнес-процесів в соціальних мережах: комунікативні стратегії - Куртяник Катерина Володимирівна (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню інформаційної підтримки бізнес-процесів в соціальних мережах та використання різних комунікативних стратегій. Основною метою роботи є визначити особливості комунікативних стратегій під час інформаційної підтримки бізнес-процесів в соціальних мережах. У першому розділі роботи розглянуто теоретичні основи інформаційної підтримки бізнес-процесів в соціальних мережах та поняття «комунікативні стратегії». У другому розділі здійснено практичне дослідження інформаційної підтримки бізнес-процесів в соціальних мережах та використання комунікативних стратегій брендів Comfy та Rozetka. Також визначено особливості комунікативних стратегії в умовах інформаційної підтримки бізнес-процесів в соціальних мережах.
Куртяник, К. В. Інформаційна підтримка бізнес-процесів в соціальних мережах: комунікативні стратегії : бакалаврська робота ; спец. 061 ''Журналістика'' / К. В. Куртяник ; наук. кер. С. В. Гузенко. – Миколаїв : НУК, 2025. – 65 с.
Keywords: соціальні мережі; інформаційна підтримка; бізнес-процес; комунікативні стратегії; Comfy; Rozetka; 061 ''Журналістика''; social networks; information support; business process; communication strategies