Плани семінарських занять з міжнародної економіки для студентів економічних спеціальностей - Простяков, Михайло Григорович; Копачинська, Інна Григорівна (My University, 2012)
Плани семінарських занять складаються з робочих тематичних планів, планів самостійної роботи і семінарських занять з тем курсу, рекомендованої літератури, а також екзаменаційних питань. Призначено для практичних занять студентів економічних спеціальностей.
Простяков, М. Г. Плани семінарських занять з міжнародної економіки для студентів економічних спеціальностей / М. Г. Простяков, І. Г. Копачинська. - Миколаїв : НУК, 2004. - 24 с. + ел. копія.
Keywords: міжнародна економіка; економіка підприємства; міжнародна економічна діяльність; міжнародні інвестиції; міжнародна економічна інтеграція