Компетенція Уповноваженого з прав дитини при Президентові України - Федоренко, Т. М.; Fedorenko, T. M. (My University, 2011)
Зазначена об’єктивна необхідність утворення нової посади омбудсмена з прав дитини та компетенція цієї посадової особи
The competence of ombudsman under the authority of the president of Ukraine
Федоренко, Т. М. Компетенція Уповноваженого з прав дитини при Президентові України // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2011. – Вип. 4. – С. 81–83.
Keywords: права дитини; захист прав дитини; Уповноважений Президента України з прав дитини; омбудсмен; rights for a child; defence of rights for a child; ombudsman under the authority of the President of Ukraine on rights for a child