Методичні вказівки до виконання курсових робіт з дисципліни "Стратегічне управління" для спеціальності 8.050104 "Фінанси" - Рогов, Георгій Костянтинович; Пащенко, Олексій Вікторович (My University, 2010)
Методичні вказівки містять основні положення, пов'язані з виконанням студентами курсової роботи з дисципліни "Стратегічне управління". Призначені для створення у студентів системної уяви про етапи написання курсової роботи, опрацювання інформації пов'язаної із написанням роботи. Методичні вказівки призначені для студентів денної і заочної форми навчання спеціальності 8.050104 "Фінанси", можуть бути використані для студентів інших спеціальностей, викладачів вищих навчальних закладів, а також у системі перепідготовки та підвищення кваліфікації за економічним напрямком.
Рогов, Г. К. Методичні вказівки до виконання курсових робіт з дисципліни "Стратегічне управління" для спеціальності 8.050104 "Фінанси" [Електронний ресурс] / Г. К. Рогов, О. В. Пащенко. - Електрон. дан. - Миколаїв : НУК, 2010. - 1 електрон. оптич. диск (DVD-ROM). - Назва з етикетки диска.
Keywords: методичні вказівки; стратегічне управління; фінанси; суб'єкти господарювання; фінансова звітність підприємств