Вони підкорили століття (рідкісні і цінні видання з фонду Наукової бібліотеки Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова) - Домашева І. Л. (My University, 2021)
У статті надана інформація про унікальне зібрання рідкісних і цінних видань 18–19 століть з історії флоту та судноплавства з фонду Наукової бібліотеки НУК, про формування колекції довідкових, навчальних, наукових видань російською, німецькою, французькою мовами 1920–1950 рр.
Домашева, І. Л. Вони підкорили століття (рідкісні і цінні видання з фонду Наукової бібліотеки Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова) / І. Л. Домашева // Матеріали всеукр. наук.-практ. конф. "Сучасні тренди розвитку бібліотеки ЗВО цифрової епохи в структурі інформаційного забезпечення навчального процесу, наукової та дослідницької діяльності ЗВО". – Миколаїв : НУК, 2021. – С. 17–19.
Keywords: фонд бібліотеки; раритети; унікальна колекція; історія флоту та судноплавства; рідкісні і цінні видання іноземними мовами