Дослідження робочих процесів в ГТА з ТУК потужністю 18 МВт для блокової електростанції - Федоровський Дмитро Миколайович (My University, 2023)
У роботі виконані дослідження робочих процесів в газотурбінному агрегаті з теплоутилізаційним контуром потужністю 18 МВт для блокової електростанції. Послідовно освітлені наступні питання: вибір теплової схеми і її детальний тепловий розрахунок; визначення габаритів елементів агрегату і термогазодинамічні розрахунки турбін; розробка конструкції турбіни низького тиску двигуна; розрахунок робочої лопатки та диска турбіни низького тиску на міцність; розробка системи змащення.
Федоровський, Д. М. Дослідження робочих процесів в ГТА з ТУК потужністю 18 МВт для блокової електростанції : магістерська робота ; спец. 142 ''Енергетичне машинобудування'' / Д. М. Федоровський ; наук. кер. А. В. Козловський. – Миколаїв : НУК, 2023. – 126 с.
Keywords: газотурбінна установка; електростанція; ефективність; витрата палива; тепловий розрахунок; габаритний розрахунок.; 142 ''Енергетичне машинобудування''; gas turbine unit; power plant; efficiency; fuel consumption; thermal calculation; overall calculation