Гендерна детермінація вибору студентами стратегії поведінки в конфлікті - Савінець Н. Д.; Savinets N. D. (My University, 2024)
У кваліфікаційній роботі представлено теоретичні основи та емпіричне дослідження гендерної детермінації вибору студентами стратегії поведінки в конфлікті. Проведено аналіз сучасних підходів до вивчення даної проблематики з використанням надійних психодіагностичних методик та методів математичної статистики для підтвердження достовірності отриманих результатів.
Gender determination of students' choice of conflict behavior strategy
Савінець, Н. Д. Гендерна детермінація вибору студентами стратегії поведінки в конфлікті = Gender determination of students' choice of conflict behavior strategy : бакалаврська робота ; спец. 053 ''Психологія'' / Н. Д. Савінець ; наук. кер. І. Є. Чугуєва. – Миколаїв : НУК, 2024. – 32 с.
Keywords: конфлікт; гендер; стратегія поведінки в конфлікті; гендерна детермінація; 053 ''Психологія''; conflict; gender; conflict behavior strategy; gender determination