Англійська мова за професійним спрямуванням - Ворчакова І. Є. (My University, 2026)
Вміщено ключові теми управління судновими технічними системами і комплексами. Матеріал подано через систему інформаційних текстів, лексикограматичних, фонетичних і комунікативних вправ, глосарій та граматичні зрізи. Посібник орієнтований на досягнення рівня володіння мовою B2, що відповідає стандарту підготовки бакалавра. Розвиває критичне мислення, професійну мобільність та здатність студентів ефективно спілкуватися англійською мовою в професійному середовищі. Призначено для здобувачів вищої освіти другого курсу спеціальності J5 «Морський та внутрішній водний транспорт» спеціалізації J5.02 «Управління судновими технічними системами і комплексами».
Ворчакова, І. Є. Англійська мова за професійним спрямуванням : навч. посібник / І. Є. Ворчакова. – Миколаїв : НУК, 2026. – 194 с.