Концепти моделювання регіональної системи бібліотечно-інформаційних ресурсів вищих навчальних закладів - Костирко, Тамара Миколаївна (My University, 2008)
В статті розглядається системоутворювальний механізм функціонування бібліотечно-інформаційних ресурсів ВНЗ, визначається концептуальний стрижень системи БІР ВНЗ та принципи їх функціонування.
Костирко, Т. М. Концепти моделювання регіональної системи бібліотечно-інформаційних ресурсів вищих навчальних закладів / Т. М. Костирко // Вісн. Кн. Палати. – 2008. – № 4. – С. 17-19.
Keywords: бібліотечно-інформаційні ресурси; бібліотечна інтеграція; бібліотеки ВНЗ; корпоративне об'єднання бібліотек; регіональна бібліотечна політика