Оцінка ймовірностей ризиків проекту зі створення плазмохімічних елементів - Бурунсуз, К. С.; Burunsuz, Kateryna S. (My University, 2017)
Анотація. Подано алгоритм визначення значущості факторів ризику проекту створення плазмохімічних елементів (ПХЕ) для екологічно чистих енергетичних систем. Наведено ймовірності виникнення ризиків субфакторів у проекті зі створення ПХЕ.
Бурунсуз, К. С. Оцінка ймовірностей ризиків проекту зі створення плазмохімічних елементів = Estimation of probability of risks in the project of creation of plasma-chemical elements / К. С. Бурунсуз // Зб. наук. пр. НУК. – Миколаїв : НУК, 2017. – № 3 (470). – С. 78–86.
Keywords: плазмохімічні елементи; управління ризиками; ієрархічна структура ризиків; аналітичний мережний процес; нормалізована матриця; плазмохимические элементы; управление рисками; иерархическая структура рисков; аналитический сетевой процесс; нормализованная матрица; plasma-chemical elements; risk management; hierarchical risk structure; analytic hierarchy process; normalized matrix