Концепція логістики в управлінні проектами - Возний, О. М.; Кошкін, К. В.; Потапенко, О. М. (My University, 2013)
Розглядаються основні виробничі функції, завдання логістики в управлінні проектами.
Возний, О. М. Концепція логістики в управлінні проектами / О. М. Возний, К. В. Кошкін, О. М. Потапенко // Матеріали IX Міжнар. наук.-практ. конф. "Управління проектами: стан та перспективи". – Миколаїв : НУК, 2013.
Keywords: концепція логістики; управління проектами; матеріальні ресурси; економічна ефективність; управління запасами