Методичні вказівки з виконання лабораторних та практичних робіт з дисциплін "Основи медичних знань" та "Основи медичних знань, промислової та суднової гігієни" - Ратушняк, Ігор Олександрович (My University, 2017)
Методичні вказівки містять опис 16 лабораторних і практичних робіт, інструкції з техніки безпеки, вимоги до виконання та оформлення лабораторних робіт. Надано опис методів дослідження функціонування різних систем організму, контрольні питання для самоконтролю і спеціалізовану літературу. Призначено для студентів усіх форм навчання зі спеціальності 135 "Суднобудування" та 271 "Річковий та морський транспорт" під час виконання ВБР та ДП(МР) денної та заочної форм навчання.
Ратушняк, І. О. Методичні вказівки з виконання лабораторних та практичних робіт з дисциплін "Основи медичних знань" та "Основи медичних знань, промислової та суднової гігієни" / І. О. Ратушняк. – Миколаїв : НУК, 2017. – 148 с.