Комп’ютерна система для проведення тренінгових курсів в дистанційному режимі - Гайдай Г. Ю.; Грєшнов А. Ю.; Haidai H. Yu.; Hrieshnov A. Yu. (My University, 2024)
У роботі вдосконалено комп’ютерну систему для проведення навчальних курсів в дистанційному режимі для роботи в умовах карантину, війни та поза ними, що дозволило реалізувати віддалене навчання з можливістю прямої взаємодії студента та викладача в режимі реального часу.
Computer system for distance training courses implementation
Гайдай, Г. Ю. Комп’ютерна система для проведення тренінгових курсів в дистанційному режимі = Computer system for distance training courses implementation / Г. Ю. Гайдай, А. Ю. Грєшнов // Матеріали ХV міжнар. наук.-техн. конф. ''Інновації в суднобудуванні та океанотехніці''. – Миколаїв : НУК, 2024. – С. 972–975.
Keywords: дистанційне навчання; автоматизована система; віддалений доступ; робоча станція; онлайн курс; distance learning; automated system; remote access; workstation; online course