Вплив штучного інтелекту на сучасну світову культуру - Куйбар В. В.; Патлайчук О. В.; Kuibar V. V.; Patlaichuk O. V. (My University, 2025)
Штучний інтелект суттєво впливає на культуру, спричиняючи позитивну та негативну трансформацію всередині неї.
The impact of artificial intelligence on modern world culture
Куйбар, В. В. Вплив штучного інтелекту на сучасну світову культуру = The impact of artificial intelligence on modern world culture / В. В. Куйбар, О. В. Патлайчук // Матеріали VІІI всеукр. студ. наук.-практ. конф. "Актуальні проблеми соціально-гуманітарних наук: перспективи та виклики". – Миколаїв : НУК, 2025. – С. 320–323.
Keywords: штучний інтелект; культура; технології; суспільство; мистецтво; artificial intelligence; culture; technology; society; art